Lunch

Toast

Beleg voor op de toast:

-        Philadelphia spread light

-        20+ smeerkaas

-        Tapenade

-        Hummus (kikkererwtenspread)

-        Rauwkost met zongedroogde tomaten
-            Ei

pasta salade met Penne:

 Benodigdheden:

1 hippro zakje penne, 1 eetlepels citroensap,1 teentje knoflook, geperst,1 eetlepel olijfolie, ½  ui, in dunne halve ringen, ½  schaal trostomaten, in partjes, ½  zakje rucola slamelange (75 g)

Bereiden

Kook de penne beetgaar in 12 minuten,  spoel de penne in een vergiet onder koud water. Klop een dressing van het citroensap, de knoflook en de olie en breng op smaak met zout en peper. Meng de pasta, dressing, kaas, ui, tomaten en slamelange door elkaar en serveer dit op 4 diepe borden. Maal er naar smaak nog wat peper over of wat zwitserestrooikaas.

Pestowraps:

Benodigdheden: 1 Hippro pannekoek naturel, 1 ui, 1 tomaat, sperziebonen, 1 el olijf olie, 1 el groene pesto (100 g), 1 zakje rucola

Bereiden: Kook de sperziebonen beetgaar. In een braadpan olie verhitten en de ui en tomaat 2 min fruiten. Pesto door het mengel roeren. Pannekoek naturel volgens Hippro-bereidingswijze klaarmaken. Wraps met pestomengsel en de rucolasla vullen.