Snacks


Gevulde komkommer en kerstomaatjes

Benodigdheden: stukje komkommer, kerstomaten, knoflook, Philadelphia light, bieslook.
Bereidingswijze: Snijd de kokkommer in de lengte doormidden. Schraap met een lepel de zaadjes eruit en snijd de helften in stukken van 3-4 cm. Snijd de kapjes van de kerstomaatjes en hol ze uit.
Pers de knoflook uit boven een kom en knip de bieslook hierboven fijn. Meng dit mengsel met Philadelphia light en roer hier wat olijfolie door en breng op smaak met peper en zout. Vul de komkommerstukken en kerstomaatjes met dit mengsel.

Gevuld ei

Benodigdheden: 2 gekookte eieren, paprika poeder, kerrie poeder, aromat en 1 eetlepel mayonaise
Bereidingswijze: kook de eieren hard, spoel ze af met koud water en laat ze afkoelen. Pel de eieren en de het eigeel in een kom. Prak het eigeel fijn en roer hier de mayonaise doorheen. Breng dit mengsel op smaak met paprika, kerrie en aromat. Vul hier vervolgens de eieren mee.

Geroosterde paprika met olijven

Benodigdheden: 2 geroosterde paprika’s uit pot, 2 eetlepels kappertjes, 50gr ontpitte zwarte olijven, 50gr rucola, Philadelphia Kruiden, 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze: Hak de kappertjes grof. Snijd de olijven in plakjes en houd er 4 apart. Was en droog de rucola. Meng de Philadelphia met de kappertjes, olijven, rucola en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de binnenkant van de paprikahelften royaal met het Philadelphia mengsel.