Wie zijn wij

In 2008 is Hippro opgericht. Het programma is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen artsen en voedingswetenschappers. Internationale en nationale onderzoeken van vooraanstaande medici en voedingsdeskundigen wijzen uit dat het eiwitdieet ťťn van de beste ontdekkingen in de medische geschiedenis is om mensen op een gezonde en effectieve manier te laten afvallen.

Te vaak word afvallen met het eiwitdieet opgevat als het simpelweg drinken van een shake. Jammer vinden de zussen. Zoín dieet is vaak onsmakelijk en niet vol te houden. Wij hebben erop gelet dat onze maaltijden smakelijk zijn en passen in onze eetgewoonten. De producten zoals toast, muesli, aardappelpuree en pasta zorgen ervoor dat het dieet in iedere leefstijl past en niet eentonig is.
 
Samen zetten ze een concept neer, wat puur gericht is op tevredenheid van cliŽnten en een dieet dat praktisch is en in de leefstijl van de mens van nu past.

Janneke Koeman is als diŽtist zeer vernieuwend in haar vak geweest. Naast de klassieke opleidingskennis heeft ze haar visie verbreed. Afvallen is gericht op de drie pijlers voeding, psyche en beweging. Na haar opleiding HBO voeding en diŽtetiek vulde ze deze aan met de post HBO opleiding diabetes en de cursus psychische begeleiding bij overgewicht. Na jaren ervaring te hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding is ze zich gaan specialiseren in het eiwitdieet. Janneke was een van de eerste diŽtisten die het eiwitdieet in Nederland heeft geÔntroduceerd
 


         

Amande Koeman                                  Janneke Koeman